Foto galerija

Video kutak

Dokumenti

Donatori

 

Dobrodošli

Udruženje žena Romkinja (UŽR) “BOLJA BUDUĆNOST” je registrovano kao lokalna, neprofitna nevladina organizacija koja je vaspitno-obrazovnog i socijalno-humanitarnog karaktera.

Pročitaj više...
Petak, 23 Septembar 2022 11:58

JAVNI POZIV za angažovanje konsultanta/ice

U okviru regionalnog projekta “Sprovođenje normi, mijenjanje stavova”, koji finansira Evropska unija, a provodi UN Women, Udruženje žena Romkinja „Bolja budućnost“ grada Tuzla kao implementacijski partner pod granta „Koristimo dostupne mehanizme kako bismo se zaštitili od nasilja i diskriminacije“ raspisuje: JAVNI POZIV za angažovanje konsultanta/ice.

Osnovni cilj zadatka je razvijanje i provođenje dvodnevne  radionice za edukaciju i izgradnju kapaciteta članica ženske romske mreže „Uspjeh“ u oblasti zagovaranja uz izradu dokumenta Sažetka politike na ne više od 2 stranice po specifičnoj oblasti na temu Dječiji ugovoreni brakovi  iz Platforme za unaprjeđenje prava položaja Romkinja u BiH ( dostupna na: https://www.zrm-uspjeh.ba/index.php/bs/dokumenti ). Troškove smještaja, ishrane i troškove transporta za učešće konsultanta/kinje na radionice snosi organizator. Cilj zadatka je i provesti konsultacije  (On- line) po potrebi, a do finalizacije dokumenta.

Cjelokupni javiz poziv moguće preuzeti ovdje. 

pogledano 295 puta
+387 35 298 001

Adresa

Hadži Hasan age Pašića bb
Hadži Hasan age Pašića bb
75000 Tuzla
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
Bosna i Hercegovina

Radno vrijeme

Ponedeljak - Petak
Ponedeljak - Petak
08:00 - 17:00
08:00 - 16:00
Vikend
Vikendom ne radimo